Vergoeding

Voor fysiotherapie vergoeding heeft u een aanvullende verzekering nodig. Wij hebben met (bijna) alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten, maar u dient zelf te goed te controleren hoeveel behandelingen fysiotherapie u in uw aanvullende verzekering vergoed krijgt. Wij raden u dan ook aan om uw verzekeringspolis betreffende de vergoedingen fysiotherapie voor uw eerste afspraak goed door te lezen. 

 

Kijk ook eens op www.defysiotherapeut.com om te zien wat de veranderingen in de verzekering per januari 2020 voor u betekenen. Hier kunt u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat u goed verzekerd blijft van de beste behandeling! 

 

Het is sinds 2006 niet meer nodig een verwijzing van de huisarts te hebben. Echter in sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig van de huisarts, bijvoorbeeld als het gaat om een behandeling aan huis of als het gaat om een chronische aandoening.  Een chronische aandoening moest staan op de chronische lijst die uitgegeven is door het Ministerie van Volksgezondheid. Uw fysiotherapeut is in het bezit van deze lijst, bij twijfel overleg het met uw fysiotherapeut.